Haarlem Marketing Relatie Event - Kick Off evenementenseizoen

  • 05 april 2018 17:50
  • locatie: De Nieuwe Bavo
Direct opslaan in uw agenda
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik hier om het in uw browser te openen.
UITNODIGING
Haarlem Marketing Relatie Event (kick off evenementenseizoen)

VRIJDAG 20 APRIL 19.00 uur

Dagelijks stroopt Haarlem Marketing de mouwen op om Haarlem op de kaart te zetten als de beste bestemming. Dat doen we natuurlijk niet alleen, maar samen met de vele partners en relaties die de stad eveneens een warm hart toedragen. Daarom organiseren we eens per jaar een meeting event.
Waarschijnlijk ken je dit onder de naam 'kick off evenementenseizoen'. Vanaf dit jaar noemen we deze avond Haarlem Marketing Relatie Event . Daar wil je toch ook bij zijn? Meld je snel hier aan!

PROGRAMMA

Het officiële deel gieten we in de vorm van een mini-talkshow. Host Dennis Cup (Haerlems Bodem) bevraagt onder andere Esther Brasser (directeur Haarlem Marketing) en Reinier Weers (cultuurcoördinator) over hun plannen rond citymarketing in het algemeen en Haarlem als cultuurstad in het bijzonder.

Tijdpad:
19:00 uur  inloop
19.30 uur  aanvang mini-talkshow
19.50 uur  spoken word door Mike Warners
19.55 uur  presentatie Bloemenmeisjes 2018
20.00 uur  aanvang netwerkborrel 
21.30 uur  lichtshow (buiten)

WAAR?

Aan de vooravond van het Bloemenweekend Haarlem koppelen we ons relatie event dit jaar aan het evenement De Nieuwe Bavo Bloeit.
Meer dan honderd studenten van diverse scholen zetten onder leiding van meesterbinder Ingeborg Kemperman de kathedraal geheel in bloei.

Tijdens ons event krijg je een unieke sneak preview by night! Laat je onderdompelen in de romantisch verlichte en versierde kathedraal, met onder andere een prachtige cocon in de 40 meter hoge toren en sprookjesachtige bloemenkransen.

Vanaf 21.30 uur nemen we je mee naar buiten voor een spectaculaire lichtshow op de gevel van de Nieuwe Bavo.

Meld je nu aan voor het Haarlem Marketing Relatie Event via deze link.

U ontvangt deze nieuwsbrief van ons, omdat u partner van  ons bent en we u op de hoogte willen houden van relevante ontwikkelingen.

Wilt u zich hiervoor uitschrijven? Klik hier

© 2018 Haarlem Marketing

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo