mr. M. (Meryem) Çimen (D66)

mr. M. (Meryem) Çimen (D66)

Foto van mr. M. (Meryem) Çimen (D66)

Contact informatie

E-mailadres:
m.cimen1987@gmail.com
Logo van Raad
Orgaan: Raad Periode: van: 29 maart 2018 tot: Website: gemeentebestuur.haarlem.nl Functie: Raadslid
Logo van D66
Fractie: D66 Periode: van: 29 maart 2018 tot: Website: www.d66haarlem.nl Functie: Raadslid
Logo van commissie Samenleving
Commissie: commissie Samenleving Periode: van: 12 april 2018 tot: Website: haarlem.notubiz.nl/live Functie: Woordvoerder

Mijn naam is Meryem, ik ben geboren en getogen in Haarlem en woon in Schalkwijk. Ik ben een afgestudeerd jurist en heb onder andere in de Tweede Kamer en bij het ministerie van BZK gewerkt.

In het dagelijks leven werk ik als senior-beleidsadviseur bij het ministerie van Justitie en Veiligheid op het gebied van meldkamers, crisiscommunicatie en alerteringen.

D66 past bij mij, omdat er ruimte is voor het individu, onze keuzevrijheid en zelfbeschikking zijn een groot goed. Tegelijkertijd zijn we niet alleen op de wereld en zijn we onderdeel van een gemeenschap. Die verbinding tussen mensen, over grenzen heen kijken, daar ben ik altijd naar op zoek, want alleen samen kunnen we Haarlem nog mooier maken.

Als raadslid wil ik mij inzetten voor een Haarlemse gemeentepolitiek wat aansluit bij de behoeften van Haarlemmers. Dat kan alleen door het zijn van een zichtbaar en toegankelijk raadslid in de wijken en door in continue gesprek te zijn met Haarlemmers.

Ik ben woordvoerder in de Commissie Samenleving.