Frans Smit (OPHaarlem) vertelt over zijn favoriete locatie in de stad

Publicatie: 11 januari 2023

Iedere week vertelt een raadslid over een favoriete plek in de stad. Dit keer is dat Frans Smit van OPHaarlem.

‘Haarlem kent zoveel mooie plekken en ik heb gekozen voor de PNH-sporthal in het sportcentrum aan de Pim Mulierlaan. Deze sporthal  is door zijn lengte net niet te gebruiken voor een aantal competitiesporten en dat is jammer, want er is een enorme behoefte aan ruimte voor de zaalsporten.

Tegen deze sporthal  aan is nu een hele grote turnhal gepland. Gebruikers van de PNH-hal, het Mendelcollege  en omwonende belanghebbenden hebben een alternatief Plan B gemaakt. Dit plan steun ik van harte omdat het goedkoper is en leidt tot minder verkeersproblemen en sociaal veiliger is én een verlenging van de PNH-hal beoogt. Bovendien is het belangrijk om plannen in samenspraak met gebruikers en de omgeving te maken. We moeten ook  zuinig zijn met het geld van de Haarlemmers. Als raadslid van OPHaarlem en als oud-zaalsporter houd ik een vinger aan de pols’.

Frans Smit OPH
Terug naar nieuwsoverzicht