Jasper Drost (GL) vertelt over zijn favoriete locatie in de stad

Publicatie: 18 januari 2023

Raadsleden vertellen over hun favoriete plek in de stad. Dit keer is dat Jasper Drost (GL).

'Muziek is belangrijk voor me. Ik luister er naar als ik raadsvergaderingen voorbereid, maar ga ook graag naar festivals of live een bandje kijken in Patronaat. Ook probeer ik soms zelf wat te maken of spelen, maar veel verder dan mijn mondtrompet kom ik niet. Muziek is er altijd. Als er iets te vieren is, of juist als je een beetje troost nodig hebt. Het mooiste is als je die ervaring samen, midden in het publiek, kan beleven.

 Ik sta hier in de nieuwe club van Patronaat, CLUB3, eind vorig jaar geopend. Patronaat is nooit af. Ze blijven zichzelf vernieuwen en opnieuw uitvinden. Dat waardeer ik. Het zou mooi zijn als met deze nieuwe club en ruimere openingstijden de Haarlemse nacht nieuw leven ingeblazen wordt. Het mag af en toe best wel wat meer schuren. Niet heel Haarlem hoeft aangeharkt, de rafelrandjes moeten we koesteren'.  

Jasper Drost

Terug naar nieuwsoverzicht