16 maart Inspiratiemarkt groen en klimaatadaptatie

Publicatie: 10 maart 2023

Inspiratiemarkt Groen en klimaatadaptatie

De gemeenteraad van Haarlem organiseert op donderdag 16 maart een inspiratiemarkt. Diverse organisaties laten hun ideeën over groen en/of klimaatadaptatie zien.  U bent van harte welkom om langs te komen. Ook u kunt uw ideeën delen met de aanwezige raadsleden.

De gemeenteraad organiseert deze markt ter voorbereiding op de behandeling van het Meerjarenplan voor groen en klimaatadaptatie. Dit plan wordt momenteel voorbereid door het college van burgemeester en wethouders. Ter voorbereiding op de besluitvorming willen raads- en commissieleden zich graag laten inspireren door ideeën vanuit de stad.

De inspiratiemarkt is op donderdag 16 maart van 20.10 uur tot circa 22.00 uur in de raadzaal in het stadhuis (Grote Markt 2) te Haarlem.
Voor meer informatie en aanmelden: griffiebureau@haarlem.nl

16 maart inspiratiemarkt

Terug naar nieuwsoverzicht