Congres Handhaving en Naleving

  • 03 oktober 2019 00:00
  • locatie: Apeldoorn
Direct opslaan in uw agenda

Op donderdag 3 oktober 2019 vindt de tweede editie van het tweejaarlijks congres Handhaving en Naleving plaats in theater Orpheus in Apeldoorn.

De rol van toezicht en handhaving is tweeledig. Enerzijds be­scherm je de kwetsbare burger vanuit een dienstverlenende rol en bewaak je de kwaliteit van voorzieningen. Anderzijds heeft de overheid de taak de kwaadwillen­de burger of ondernemer aan te pakken. Vandaar dus die vangrail, die beschermt bij stuurfouten en de snelheidsduivel tegenhoudt die overal doorheen dreigt te denderen.

De eerste editie in 2017 werd bezocht door maar liefst 750 collega’s uit de wereld van toezicht en handhaving binnen het sociaal domein. Kijk voor een sfeerimpressie en een uitgebreide terugblik op congreshandhaving.nl. Hier verschijnt in mei ook alle informatie over het aankomende congres.

Voor wie?
Het congres richt zich op toezichthouders en handhavers, bestuurders, leidinggevenden en beleidsmedewerkers van gemeenten én landelijke ketenpartners. Met sessies op het gebied van kinderopvang, zorg & jeugd, werk & inkomen, adreskwaliteit en multidisciplinair handhaven.

Vanaf eind mei kunt u zich aanmelden, maar noteer de datum vast in uw agenda!
Samen bouwen we aan de weg naar een toekomstbestendige rol van integraal toezicht en handhaving.

Twitter ook alvast mee met #congreshandhaving

Wij zien uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,

VNG Kenniscentrum en Handhaving en Naleving en GGD GHOR Nederland