Toegankelijke stad - actie deurhanger

  • 16 oktober 2019 14:00 tot 16:00
  • locatie: Grote Markt
Direct opslaan in uw agenda

Geachte raadsleden,

 De promotieactie van de ambassadeurs van de toegankelijke stad die voor woensdag 9 oktober, gepland stond, kan vanwege de slechte weersvoorspellingen helaas niet doorgaan. De actie wordt een week verschoven.

We nodigen u alsnog van harte uit om langs te komen op de promotie actie op: woensdag 16 oktober 14.00-16.00 op de Grote Markt

 

Toelichting:

Deze week is het de landelijke Week van de Toegankelijkheid, met volop activiteiten rond toegankelijkheid in Haarlem (zie https://www.haarlem.nl/nieuws/week-van-de-toegankelijkheid-vol-met-activiteiten/)

 

In juli dit jaar hebben we met de ambassadeurs van de toegankelijke stad de deurhanger geïntroduceerd (zie voor meer info: www.ambassadeurstoegankelijkestad.nl). De deurhanger is bedoeld om medebewoners in Haarlem op een vriendelijke manier te vragen de stoep vrij te houden. Op 16 oktober oktober kunt u zelf in een rolstoel of met taststok een parcours volgen en ervaren hoe het is als er obstakels in de weg staan. En we vertellen dan ook graag meer over de deurhanger. NB: het is een doorlopende actie; u kunt dus ergens tussen 14.00 en 16.00 langskomen.

We hopen natuurlijk dat de weergoden ons dan beter gezind zijn, mocht dat niet het geval zijn, dan berichten we u daarover.

 

Met vriendelijke groet,

 

De ambassadeurs van de toegankelijke stad