Start BouwLab R&Do

  • 30 oktober 2019 10:00 tot 16:00
  • locatie: 3D Makers Zone Waarderpolder
Direct opslaan in uw agenda

Onderstaande link is naar de website van het Bouwlab, dat op 30 oktober formeel van start gaat in het C-District op de Waarderpolder. Raadsleden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de tafelgesprekken van 1600- 1700 uur, maar zijn ook van harte welkom op andere momenten van de dag.

 

https://www.3dmakerszone.com/bouwlablive.html

 

BouwLab Live - 30 oktober 2019

Op woensdag 30 oktober gaat BouwLab R&Do officieel van start. In de 3D Makers Zone zal het startschot worden gegeven om op datzelfde terrein BouwLab R&Do verder vorm te geven met nieuwe innovatieve bouwtechnologieën.

Voorafgaand aan de officiële start organiseert de 3D Makers Zone in samenwerking met Platform Booosting een dagprogramma rondom de rol die technologie kan spelen in de opgaven waar de bouwsector voor staat, en in dit geval met name richting de realisatie van een groot aantal sociale woningen (“1 million homes”) in 2030. Met architecten, designers, engineers, tech startups en studenten wisselen we graag van gedachten over de impact van innovaties en de mogelijkheden die dit biedt om nieuwe, meer slimme en duurzame bouwoplossingen te maken.

Aansluitend is een talkshow en borrel met vertegenwoordigers van de bouwsector zoals Maxime Verhagen - Bouwend Nederland, Fried Kaanen - Metaalunie en Karsten Klein - FME waar de opgehaalde ideeën worden besproken.

Lees hier meer informatie https://www.3dmakerszone.com/bouwlablive.html

 

MELD U AAN