Vergaderingen

Uitzending-HaarlemWaar kunt u de raads- of commissievergadering volgen?

De vergaderingen zijn op het stadhuis. Het stadhuis van Haarlem bevindt zich op de Grote Markt, nummer 2.

Online zijn alle vergaderingen live te volgen via https://haarlem.notubiz.nl. Ook kunt u hier de videobeelden van eerdere vergaderingen bekijken en het stemgedrag per raadslid raadplegen. Is er op het moment dat u deze pagina bezoekt een vergadering? Dan kunt hiervoor ook op de afbeelding hierboven drukken.

VERGADERSCHEMA 2020

 

Vanaf woensdag 15 april vergaderen de raadscommissies en de gemeenteraad in principe online via Microsoft Teams. Het is de bedoeling dat de commissievergaderigen live worden uitgezonden. Als dat niet mogelijk is, worden deze achteraf op de website geplaatst. De raadsvergadering wordt in ieder geval live uitgezonden.

In verband met de huidige situatie rondom het coronavirus geldt voor insprekers bij de commissievergaderingen het volgende:

Inspreken schriftelijk

  • Insprekers kunnen hun bijdrage mailen naar griffiebureau@haarlem.nl
  • Inspreekbijdragen worden aan het betreffende agendapunt gekoppeld.
  • De griffie zal voor u de raads- en commissieleden attenderen op uw bijdrage.Als u uw bijdrage schriftelijk per mail bij de griffie aanlevert, wordt uw naam zichtbaar op de website, uw overige gegevens niet.   

Inspreken live in vergadering (aanmelden via griffiebureau@haarlem.nl of via Aanmelden als inspreker bij een commissievergadering)

  • U ontvangt een uitnodiging per mail om deel te nemen aan de vergadering via Microsoft Teams.
  • U ontvangt een uitleg over hoe vergaderen via Teams werkt.
  • Bij aanvang van de vergadering wordt u ‘in de wacht’ gezet en zodra ‘uw’ agendapunt start, komt u live in de vergadering.

U kunt ook een schriftelijke bijdrage van te voren mailen en deze digitaal mondeling toelichten

Bestuursorganen

 
Gearchiveerde bestuursorganen