Live uitzending Gepauzeerd

Er is geen actieve pagina
vergroten Sluiten

Vergadering : Besluitenlijst BenW, 13 juli 2010 10:00:00

Algemene vergader informatie

Besluitenlijst BenW

Datum:
13 jul. 2010, 10:00
Locatie:
Raadzaal

Agenda

Hoofdvergadering

Raadzaal
  • Algemene informatie
  • B&W vergadering: 29/06/20101. Het college besluit de in de bijlage bij dit besluit behorende "Achtervangovereenkomstgemeente 2011" met de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen aan te gaan;2. Het besluit heeft geen financiele consequenties;
  • B&W vergadering: 06/07/2010Het college besluit1. In te stemmen met het masterplan ICT2. Het voor de aanschaf van het datacenter en de inrichting van de technische infrastructuurRaakspoort krediet beschikbaar stellen voor de jaren 2010, 2011 en 2012 van resp. € 2.780.000€ 3.100.000 en € 100.000, zoals opgenomen in het investeringsplan onder de post 21.01 (blz38).3. Medio 2011 te besluiten over een vervolg kredietaanvraag voor de inrichting van het werkplekconcept, de telefonie inrichting en technische infrastructuur van de Zijlpoort conform de in hetinvesteringsplan opgenomen post 21.01.4. Dit besluit - gezien de omvang en het belang van deze investeringen - expliciet ter informatieaan de cie Bestuur en Raad te zenden5. Belanghebbenden worden daags na besluitvorming geinformeerd
  • B&W vergadering: 13/07/20101. Het college neemt kennis van het rapport van de Nationale Ombudsman over de klacht van de heer I.2. Het college is het eens met het oordeel wat betreft punt 1 en punt 3.3. Met betrekking tot punt 2 is het college het niet eens met de mening van de Nationale Ombudsman. Agressiefen/of gewelddadig gedrag tegen mensen met een publieke taak wordt nooit getolereerd.4. De aanbeveling zal niet worden opgevolgd, omdat de aanbeveling thans niet meer opportuun is.5. Financiële paragraaf: het besluit heeft geen budgettaire consequenties.
  • B&W vergadering: 13/07/20101. Het college neemt een projectbesluit op grond van artikel 3.10 Wro voor het gebied zoalsaangegeven in bijlage A;2. Het college verbindt aan het projectbesluit de voorschriften die zijn opgenomen in bijlage B;3. Het college mandateert de verdere administratieve afhandeling van het projectbesluit aan hethoofd van VVH/OV;4. Het besluit heeft geen financiële consequenties;5. Het projectbesluit wordt bekend gemaakt door publicatie in de Stadskrant en de Staatscouranten langs elektronische weg;6. Het projectbesluit wordt ter informatie voorgelegd aan de commissie Ontwikkeling.
  • B&W vergadering: 13/07/20101. Het college geeft het Plan van aanpak Kansenkaart Watertoerisme Haarlem (KWH) vrij voorinspraak.2. Het college heeft voor het plan van aanpak de volgende bestemmingen opgenomen voor hetwatertoerisme (zie overzichtskaart in bijlage A):a. voorzieningen voor riviercruisevaart, kleine rondvaarten, passantenplaatsen,horecavoorziening in het water en 2 horecaboten: Spaarndamseweg.b. in de binnenstad in totaal 3 locaties ten behoeve van op-en uitstappen kleine rondvaarten:Nieuwe Gracht (tegenover nr. 80) is nieuw, Gasthuisvest (Groot Heiligland) en Bolwerken(Pest en Dolhuijs) zijn bestaande plekken.c. verhuurlocaties voor kleine boten: Molenplas (binnenkant steiger bij theehuis) enLeidsevaart (Schouwburg).3. Dit besluit heeft geen financiële consequenties. De benodigde budgetten zijn in de begroting enmeerjarenprogramma opgenomen. Het beschikbaar stellen van deze budgetten zal volgen in hette nemen raadsbesluit.4. De betrokkenen ontvangen na besluitvorming informatie over dit besluit. De media krijgen eenpersbericht. Direct omwonenden van op-en afstapplek Nieuwe Gracht en omwonenden van devoorzieningen aan de Spaarndamseweg worden in een bewonersbrief geïnformeerd.5. Het besluit van het college wordt ter informatie gestuurd aan de commissie Ontwikkeling.
  • B&W vergadering: 06/07/20101. Het college besluit de functie Functioneel Applicatiebeheerder / gegevensbeheerder (0,5 fte)vast te stellen en de waardering te koppelen aan bouwsteen U9.2. Met het collegebesluit van 12 januari 2010 (STZ/VG Reg.nr. 2010/3248) is reeds besloten deformatie van de afdeling Ruimtelijk Beleid uit te breiden met 0,5 fte t.b.v. de FunctioneelApplicatiebeheerder / gegevensbeheerder.3. Ten aanzien van de kosten is met voornoemd besluit reeds besloten deze budgettair neutraal teverwerken in de begroting Stadszaken/Ruimtelijk Beleid.4. Betrokken medewerker ontvangt daags na besluitvorming informatie over dit besluit.