Er is geen actieve pagina
vergroten Sluiten

Vergadering : Besluitenlijst BenW, 03 november 2020 10:00:00

Algemene vergader informatie

Besluitenlijst BenW

Datum:
03 nov. 2020, 10:00
Locatie:
Raadzaal

Hoofdvergadering

Raadzaal
  • U vindt hier de besluitenlijst naar aanleiding van de vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Haarlem. Het college publiceert alle openbare besluiten via deze besluitenlijsten. Dit is niet de bekendmaking zoals vermeld in de Algemene wet bestuursrecht. De site die u nu bekijkt is voornamelijk gevuld met informatie van de gemeenteraad van Haarlem. De bovenstaande button 'meedoen' linkt dan ook naar de mogelijkheid om gast te zijn bij de raadsvergaderingen of om op andere manieren met de gemeenteraad van Haarlem te communiceren.

Er zijn nog geen reacties

Mijn reactie toevoegen

0/350 tekens
  • Besluit: 1. De intentieverklaring Haarlems Sportakkoord aan te gaan met het ministerie van VWS2. De rijksbijdrage van € 80.000,- per januari 2021 in te zetten voor het verwezenlijken van de ambities uit het Haarlems Sportakkoord